Home.
Informatie.
Portfolio.
Contact.
Advies
Onderhoud en Reparatie
Webdesign
06 50653446

Neem gerust contact op voor meer informatie!!

www.beaujeandranken.nl

Uw drankenhandel voor alle dranken en tevens verhuurder van alle benodigde materialen.  Wij leveren aan particulieren, scholen, (zorg)instellingen, continubedrijven, sportverenigingen etc.

Ook verhuren wij tapinstallaties, statafels, glaswerk en vele andere materialen voor een compleet feest.

Met als enige in Limburg een compleet drankarrangement vanaf €6,95!!

www.hoveniersbedrijfgroen-licht.nl

Een jong en dynamisch hoveniersbedrijf en bieden een totaalpakket van groenonderhoud aan bedrijven, instellingen en particulieren.

Hoveniersbedrijf Groen-Licht is een solide onderneming, waar vakmanschap voorop staat, en waar afspraken nog gewoon worden nagekomen.
Kortom, alle groen in uw omgeving is bij ons in vertrouwde handen.

www.gebroenterprise.nl

Gebro Enterprise is een bedrijf dat is opgericht in 2002 en is gespecialiseerd in verkoop, onderhoud en reparatie van TUINMACHINES.

Daarnaast leveren wij ook al uw professionele GEREEDSCHAPPEN + SMEERMIDDELEN.

Daarbij streven wij ernaar om u een goed en passend advies te geven bij aanschaf van een nieuwe machine, gereedschap of de juiste smeermiddelen.

www.tsparty.nl

Dé all round verhuurder die van uw feest een echte party maakt!!

Van statafel tot tap installatie, van dj tot muziekapparatuur en van drank tot een compleet geregelde catering...

Tom Salden Party Verhuur maakt het allemaal mogelijk!!

Snel geleverd en tegen een scherpe prijs.

 

www.tuintechniekjohnwitjes.nl

Wij zetten net dat stapje extra om van uw tuin een prachttuin te maken

Niet veel mensen beschikken over de tijd en het geduld voor de aanleg en onderhoud van hun tuin. Hierbij is Tuin Techniek u graag van dienst.Wij zijn een jong bedrijf met 24 jaar ervaring in het hoveniersvak en bieden een totaalpakket van groenonderhoud aan bedrijven, instellingen en particulieren. Kwaliteit voor een redelijke prijs!!

www.joesplace.nl

Joe’s place is een mooi landelijk gelegen café - steakhouse. Met een groot terras en een zwembad, bestemd voor onze eigen gasten.

U kunt bij ons genieten van de gerechten van de kleine en grote kaart, van een broodje kass tot en met een T-bone steak.

Kom snel langs en ervaar de gezelligheid at Joe’s place.

www.vankanschilderwerken.nl

Schildersbedrijf Vankan is een bekend schildersbedrijf in de regio zuid Limburg. Ons personeelbestand  bestaat uit enthousiaste en vakbekwame mensen en heeft 45 jaar ervaring.

Wij verzorgen uw binnen en buitenwerk.

Onze specialiteit is privésector en onderhoudsplanning v.v.e (vereniging van eigenaren) en verzekeringswerk (water en andere schade)

www.biertaxiparkstad.nl

Bier op??? Gen probleem! Bestel gemakkelijk en snel op biertaxiparkstad.nl

Biertaxi Parkstad bezorgd in Parkstad, Sittard Geleen en Valkenburg op vrijdag en zaterdag van 20 - 04 uur!!! Betaal via Ideal of contant.

Ons assortiment bestaat oa uit diverse merken bier, wijn en rosé, mixdranken en shotjes. Uiteraard ontbreekt ook de frisdrank niet en is het zelfs mogelijk om rookwaren mee te bestellen.